Српски језик - Вокабулар форум
Srpski jezik - Vokabular forum

Страни језици и српски језик => Преводи и превођење => Тему започео: Борка Томић на 05.02 ч. 20.08.2006.Наслов: OGLAS: Превод електронске странице Српског института за јавну дипломатију
Порука од: Борка Томић на 05.02 ч. 20.08.2006.
Поштовани чланови Форума,

Најпре желим да Вас поздравим и изразим своју радост што постоји место на коме можемо на модеран начин да негујемо свој језик.

Српски институт за јавну дипломатију је невладина, непрофитна и надпартијски оријентисана организација основана пре нешто више од годину дана у Европској четврти Брисела. Наш тим броји свега неколико ентузијаста који желе да допринесу побољшању угледа наше земље на европском нивоу.

Наше бројне активности које смо спровели од оснивања Института можете погледати на www.serbianinstitute.org. Као што ту можете да приметите, сви текстови на нашем вебсајту су на енглеском језику, јер смо пре свега окренути странцима у циљу што ефикасније промоције Србије.

Са друге стране, и те како нам је важно да промовишемо и српски језик и ћирилично писмо, али због малог броја сарадника волонтера, не успевамо да вебсајт преведемо са енглеског на српски језик. Уколико међу вама има оних који могу да бар делимично помогну у преводу наше електронске странице на српски језик, молим вас јавите се на мој мејл btomic@serbianinstitute.org.

Хвала унапред и срдачан поздрав из Европске четврти,

Борка Томић
ПР Српског института за јавну дипломатију


 


Наслов: Одг: Превод електронске странице Српског института за јавну дипломатију
Порука од: Maduixa на 02.29 ч. 06.01.2007.
Napomena moderatora: Pošto postoji imejl adresa na koju mogu da se jave zainteresovani, ova tema ja zaključana.