Српски језик - Вокабулар форум
Srpski jezik - Vokabular forum

Подршка за кориснике => Представљање корисника => Тему започео: Pedja на 17.18 ч. 21.10.2009.Наслов: Намена форума Представљање корисника
Порука од: Pedja на 17.18 ч. 21.10.2009.
С обзиром да и наш форум има проблема са великим бројем спамера, били смо принуђени да уведемо поступак којим проверавамо да је корисник жива особа заинтересована за учешће на Вокабулару а не робот или спамер.

Стога смо увели следећи поступак:

Када се корисник региструје на форум, има могућност писања само у овом форуму Представљање корисника. Тек када се овде представи писањем поруке биће му одобрено писање и у осталим форумима. Одобрање се активира аутоматски писањем поруке.

С друге стране, представљање је добра ствар, јер се тако корисници лакше међусобно упознају.

Не постоје правила о начин представљања корисника. Нећемо од вас тражити да обавезно дате неке податке о себи јер бисмо тиме зашли у вашу приватност. Имате пуну слободу да се осталима на форуму представите како желите. Можете рећи своје име али и не морате, али добро је да остали знају ко сте, у смислу чиме се бавите, колико познајете српски језик и друге интересантне детаље.

Шта ћете рећи, само од вас зависи. Што се нас тиче, битно је само да напишете поруку, како би вам форум омогућио пун приступ.

Обавеза представљања важи за све кориснике који су регистровани на форуму, а нису написали ни једну једину поруку. За старе чланове који су активни и учествовали су у дискусијама, ова обавеза не стоји али је препоручљиво да се и они представе.

Корисници који се региструју на форум а не представе се у року од седам дана, могу очекивати да ће им налози бити сматрани спамерским и брисани. Ово се односи и на кориснике који су се раније регистровали а који до сада нису написали ниједну поруку на форуму — уколико не напишу бар једну у року од седам дана, њихови налози такође ће бити сматрани спамерским и биће обрисани.

Ако већ нисте, најбоље је да се одмах представите (http://www.vokabular.org/forum/index.php?action=post;board=40.0).