Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/vokab/public_html/forum/Sources/Load.php(216) : runtime-created function on line 2 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/vokab/public_html/forum/Sources/Load.php(216) : runtime-created function on line 2  Одштампај страницу - Pisma koja se koriste na forumu

Српски језик - Вокабулар форум
Srpski jezik - Vokabular forum

Подршка за кориснике => Обавештења => Тему започео: Pedja на 11.24 ч. 16.01.2006.Наслов: Pisma koja se koriste na forumu
Порука од: Pedja на 11.24 ч. 16.01.2006.
Primetili ste da je forum, kao i ceo sajt Vokabular uradjen u ćirilici. Nemojte pomisliti da mi uslovljavamo korišćenje ćirilice, koristimo je kao prirodno pismo koje priliči sajtu ove namene.

Za sajt je već napravljena opcija da bude prikazan u latinici potpuno ravnopravno sa ćirilicom, a planiramo da slično napravimo i sa forumom.

Na forumu možete koristiti srpsku ćirilicu, latinicu ili "ošišanu" latinicu (umesto naših slova korsite se odgovarajuća slova engleske abecede), ako vas mrzi da uključujete srpsku tastaturu. Drugi načini unošenja šumnika srpskog jezika nisu dozvoljeni.

Preporučujemo da se na forumu korsite srpski i svi njemu srodni jezici, radi lakše komunikacije ali nećemo izbegavati da damo odgovore u podršci i na pitanja na engleskom, a ako neko od nas zna i neki drugi jezik, probaćemo da i tako izađemo u susret posetiocima.