Ma, daj, šalila sam se! U svakom slučaju izvini, moja greška, ne poznajemo se, a ja se ponašam kao da se svi ovde znamo "100 godina".
Знам да си се шалила. Стварно не знам шта ми би.
Ја сам тај који треба да се извињава јер стварно нисам мислио оно што сам рекао. Просто сам данас љут на цео свет. Добро сам се посвађао са сестром и није ми ни до чега. Чак ми је и монитор настрадао у нападу беса.
Није требало да се истресам на тебе и да мешам стваран живот с овим виртуелним срањем, али шта ћу, догодило се и сада је касно за исправљање.

Срећа што сам био благ а свашта ми је падало на памет, не зато што сам примио шалу на погрешан начин, већ што сам био бесан у том тренутку.
Добро је па ми се монитор нашао при руци.

Можда ћеш сада помислити да нисам вакцинисан против беснила или тако нешто, али не могу да верујем да сам пао толико ниско да се нервирам због своје сестре. Обично нисам овакав.
Нећу више ништа додавати. Моји проблеми с њом нису за јавност.
Kakogod, korigovaću se i biću umerenija u komentarima. Slažem se da nije u redu.
Pozz
Ни случајно!
Да ниси таква каква јеси, не би ми било толико задовољство да читам твоје поруке и шале. Само ме је ухватио тренутак, ништа више.
Поздрав теби!