Miroslav Mladenovic nasta
члан
Ван мреже
Организација: Osnovna skola
Име и презиме: Miroslav Mladenovic
Поруке: 57
|
|
« Одговор #30 у: 10.53 ч. 20.11.2007. » |
|
Sve Vas zalim sto ste sujetne osoboe, jer Bamby se zeli svetiti/a koliko svako od citalaca foruma moze da vidi da je na @fotokopiji@ sajt vlasotina;kog foruma. Nista ja nisam ukrao samo sam @preneo@ reci sa sajta/a nigde se ispod nisam podpisao, jedini je moj potpis Narodne reci i govr iy Gornjeg povlasinja vlasotina;kog kraja. neka je neke sramote jer tezi po onoj narodnoj @dr\te lopova@. Zao mi je Pedje jer ne'ita dovoljno sadrzaje verovatno iy moje greske sto sam mu poslao vise tekstova. Smatrao sam i smatram da sam posteno i casno i dobroname postavio rexi sa fotokoipije u sklopu iste teme i rekao da se nastavi istrazivanje od mladih ljudi/a ne da se omalocazava i vredja neko ko je ceo zivot sakupljao narodne umotvorevine. OVo je yadnji put da 'u ikada odgoivr4iti na neki komentar na ovaj forum jer istinski zelim da dopsinesem svopjim sitrazivanjima da se upozna Srbija sa dijalektom mga kraja. Licno nema nista prtotiv da odvojite posebnu temu naprimer Narodne re;i i varoski gvor Vlasotinca i okoline*jer tim dijalektom sam naveo i nela sela koj se koriste. da sam znao da je ovde nekima cilj omalovazavanja i lecenja kompleksa i vredjanja li;nosti, nebi ni po;injao saradnju. Jos zapanjen da mnogi silni @srbisti2 i @lingvisti2 nisu dali nijedan(;ast iyuyecima nwekoliko komentatora) o jeyiku i yna;enju tih re;i. Ovim vi[e ne\elim da mi iko sa foruma pobave[tava o komentarima na moje ;lanke, jer ne'u nikome odgovarati. Trudi'u se da iynesem sve ovde [to sam sakupljao od 1970 godine od etnografsko istoriografske gra]e i narodnih umotvorevina. Svima koji vole svoj jeyik i tradicije na pravi na;in i iy ljubavi8 se bave preo[lo['u popzdravljam. Miroslav Mladenovi' Vlasotince 20.novembar 2007.g P.S nadam se da 'e se ovaj forum isklju;ivo baviti srpkim jeyikom, kulturom i narodnoj tradicijom. Ako tako nebude ya mene ne'e biti mesta. Pozdrav M.M
|