Meni ne deluje diktatorski! Priča je jasna iz napisanog, link je nepotreban. Vadjenje na "potkrepljivanje" meni liči na vešto zloupotrebljavanje.
Imas lucidan pristup stvarima. Bravo ! Onaj Vucenovic je zaista premazan svim bojama. Kakav perverznjak!

OK, sada malo ozbiljnije :
U temi "poreklo reci kruh" Vucenovic se ovako obraca jednom clanu (koji je izmedju ostalog imao pravo na nekoliko Pedjinih opomena, za moj pojam neopravdanih, iako se radilo o ochiglednom fantaziranju pomenutog clana)
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
citiram :
Међутим, како Бојан рече, наш форум има јасна правила, понекад недовољно либерална за мој лични укус, а ти обрати пажњу на Б2.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Iz citiranog jasno je da je Vucenovic osoba koja se drzi pravilnika i koja ga postuje . Ne zelim da ga zastupam kao advokat, ali mi je drago da nisam sam koji nalazi da su pravila na forumu "nedovoljno libaralna".
Ali posto je "gazda" uvek u pravu, cak i onda kada gresi,ostaje na nama da odlucimo da li cemo se pokoriti i nastaviti da posecujemo forum ili otici jednom zauvek jer nam to princip nalaze ....
Sto se mene tiche,ja ovde mogu samo da naucim ( imam velikih kulturnih nedostataka), i nije mi u interesu da glumim buntovnika rizikujuci time da me gazda opali banom po glavi.

Ne bih hteo da me pogreshno protumace i da me sumnjaju simpatizerom stranke koja nosi naslov topika (daleko da sam pristalica bilo koje politicke partije), ali zaista nisam video nista reklamno u postavljanju, slazem se , nepotrebnog linka .
Kada se sve sabere, ova tema broji vec 3 strane i ispada da je brisanjem linka Pedja samo izazvao suprotan efekat od onog zeljenog .
Pozdrav