Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/vokab/public_html/forum/Sources/Load.php(216) : runtime-created function on line 2 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/vokab/public_html/forum/Sources/Load.php(216) : runtime-created function on line 2  Српски речник жаргона — Вукајлија
Српски језик - Вокабулар форум
Srpski jezik - Vokabular forum
12.23 ч. 30.04.2025. *
Добро дошли, Гост. Молимо вас пријавите се или се региструјте.
Да ли сте изгубили ваш активациони e-mail?

Пријавите се корисничким именом или имејлом, лозинком и дужином сесије

Помоћ за претрагу речника Вокабулара
Вести:
Правила форума - Речник - Правопис - Граматика - Вокатив - Језичке недоумице

Почетна   Помоћ Претрага форума Календар Тагови Пријављивање Регистрација  
Странице: [1]
  Штампај  
Аутор Тема: Српски речник жаргона — Вукајлија  (Прочитано 7807 пута)
0 чланова и 0 гостију прегледају ову тему.
Madiuxa
староседелац
Ван мреже Ван мреже

Организација:

Име и презиме:

Струка:
Поруке: 7.477

« у: 22.44 ч. 26.04.2008. »

Управо налетех на овај сајт и одушевих се.

http://vukajlija.com/

Сајт је направљен по угледу на Urban dictionary, речник енглеског сленга — пишу га ШНМ, то јест свако ко се пријави, може да да дефиницију одређеног жаргонског израза. Не знам да ли сте раније чули за овај речник (енглески), али ја сам га више пута користила и заиста је одличан — могу се наћи најчуднији, накколоквијалнији и најуврнутији изрази који могу да постоје.

Свака част на идеји и надам се да ће и српски речник успети да достигне свог енглеског претходника...
Сачувана
Miki
Гост
« Одговор #1 у: 22.56 ч. 26.04.2008. »

Хе, хе... Био сам већ на сајту и има добрих коментара, а посебно ми се допада његово име — на погрешан начин врло често изговорено име састављача Речника страних речи и израза, Милана Вујаклије — Вукајлија. Smiley
Сачувана
Тагови:
Странице: [1]
  Штампај  

Скочи на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS!