Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/vokab/public_html/forum/Sources/Load.php(216) : runtime-created function on line 2 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/vokab/public_html/forum/Sources/Load.php(216) : runtime-created function on line 2  Provera tehničkih mogućnosti
Српски језик - Вокабулар форум
Srpski jezik - Vokabular forum
07.16 ч. 25.05.2025. *
Добро дошли, Гост. Молимо вас пријавите се или се региструјте.
Да ли сте изгубили ваш активациони e-mail?

Пријавите се корисничким именом или имејлом, лозинком и дужином сесије

Помоћ за претрагу речника Вокабулара
Вести:
Правила форума - Речник - Правопис - Граматика - Вокатив - Језичке недоумице

Почетна   Помоћ Претрага форума Календар Тагови Пријављивање Регистрација  
Странице: 1 2 [3]  Све
  Штампај  
Аутор Тема: Provera tehničkih mogućnosti  (Прочитано 18247 пута)
0 чланова и 0 гостију прегледају ову тему.
Pedja
администратор
староседелац
Ван мреже Ван мреже

Организација:
DataVoyage
Име и презиме:
Предраг Супуровић
Струка: програмер
Поруке: 1.960

« Одговор #30 у: 09.46 ч. 16.02.2009. »

Sves to mozes da uradis to je da umesto tri upotrebis dve reci. Rec provera (ili neki sinonim) je nezaobilazna, a mora da usledi jos najmanje jedna rec da bi bilo jasno o cemu se radi.
Сачувана

Miki
Гост
« Одговор #31 у: 10.04 ч. 16.02.2009. »

Или „изводљивост прикључка“?
Сачувана
Madiuxa
староседелац
Ван мреже Ван мреже

Организација:

Име и презиме:

Струка:
Поруке: 7.477

« Одговор #32 у: 10.06 ч. 16.02.2009. »

Vidim da je rasprava krenula negde gde nisam želeo.   Vidim savete koji nemaju uže veze sa jezikom nego sa dizajnom, marketingom i ostalim, za moje pitanje, nebitnim stvarima. 
Pa dobio si odgovor na jezicko pitanje, ne razumem sta hoces? Lepo ti je receno vise puta da je najjasnije onako kako je do sada napisano (sa tri reci), dati su ti cak i neki predlozi da ipak budu dve reci ali je manje jasno. Ne mozemo mi sad da izmislimo po svaku cenu nesto sto ne postoji, samo zato sto tebi treba. Potrudili smo se koliko smo mogli i dali sve od sebe da ti pomognemo. Sad, ako ti nisi time zadovoljan, mi bolje ne umemo.
Сачувана
Урош
члан
Ван мреже Ван мреже

Организација:

Име и презиме:

Поруке: 102

« Одговор #33 у: 21.42 ч. 16.02.2009. »

πровера прикључивости; техничка изводљивост; изводљивост; прикључивост

Ако је тема сајта тако уска, а контекст толико јасан као што кажеш, мислим да би и само једна реч "изводљивост" или "прикључивост" биле у реду. Можда чак и "ADSL прикључивост". Знам да се прикључивост не среће често, али мислим да је реч савршено јасна и да се нико не би збунио. Ја бих гласао за прикључивост у некој варијанти.
Сачувана
pitchweis
посетилац
**
Ван мреже Ван мреже

Организација:

Име и презиме:

Струка:
Поруке: 13

« Одговор #34 у: 15.04 ч. 18.02.2009. »

Hvala na predlozima, ipak će ostati "provera tehničkih mogućnosti". . .  Presudni faktor, ljudi su ipak navikli na to. . .
Сачувана
Тагови: ekonomija izraza 
Странице: 1 2 [3]  Све
  Штампај  

Скочи на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS!