chicho,lepo sam napisao gore,da je i tjirilichku stranicu prepoznao kao "hrvacki",ali tebi newredi da se gowori...
Видео сам шта си написао и сигуран сам да си погрешио, тј. да ти се учинило, сајт РТС-а има опцију ћирилица-латиница, ако отвориш латиничку јавља да је на хрватском и обрнуто.
Ја сам тестирао тај преводилац за стотине сајтова, ако је тело сајта на српској ћирилици, онда увек јавља да је на српском, акo је на гајевици јавља да је на хрватском, рекламе, adds-on, написане коментаре и сличне ствари не узима у обзир приликом одређивања на ком је језику сајт. Једноставно, гуглов програм користи критеријуме UNESCO-а, unicode табеле за приказивање текста на рачунарима, итд, постављао сам те табеле овде, тако да ту не може бити никакве забуне.
Сад, ако ти тачно знаш који је то сајт, писан српском ћирилицом, за који ти преводилац јавља да је на хрватском, молим те постави линк, па да се лично уверим...
Уосталом, данас свако може да направи свој сајт, па можеш и тако да пробаш, критеријум је јасан, ћирилица- српски, латиница- хрватски.