Ne znam sad šta te konkretno zanima, ali meni je Vikipedija uvek bila najkorisnija kada me neka određena tema zanima, kao i razni forumi poput ovog, s tim što su mi oni bili i zanimljivi za čitanje i korisni.
Od medija kada je u pitanju kultura govora RTS se jedino drži standarda, ali je blago dosadnjikav. Najbolje je kada se desi da su gosti u nekoj emisiji zanimljivi za slušanje i kad lepo govore, ali to treba slučajno ubosti. Npr. mene je jednom prijatno iznenadio Momir Bulatović, a gostovao je kod Marića, u Ćirilici ili nekoj takvoj emisiji.
Sad nešto razmišljam, za razvijanje tvoje lične kulture izražavanja najpotrebniji ti je zapravo dobar sagovornik. Tako da su moje drugarice (bar za mene) u tom smislu podsticajne, ili smo samo ženski brbljive, ne znam šta je u pitanju...

Ali ako te zanima baš praćenje vesti na srpskom na internetu, valjda su tu agencije zbog objektivnosti na prvom mestu, nemam pojma. Što se tiče tzv. istraživačkog novinarstva simpatičan mi je sajt Pištaljke, kao i KRIK-a, ali oni su usko ograničeni na teme korupcije i zloupotreba, a to ume da dosadi.
Evo sada gledam šta zapravo tražiš:
Ako neko ima predloge stranica gde se jos uvek pise kvalitetnim sprkim jezikom i sa interesantnim temama, unapred se zahvaljujem.
... i izgleda da ti nisam odgovorila na pitanje.