X3mE
посетилац

Ван мреже
Организација: Mobilize.rs
Име и презиме: Miloš Ranđelović
Поруке: 12
|
 |
« Одговор #15 у: 12.58 ч. 25.01.2009. » |
|
Ok, neka osnovna funkcionalnost je implementirana :) (nije mi jasno zašto još uvek ne mogu da prikazujem slike, ali ajd')SMF 2. 0 Beta 4 http://www.dodaj.rs/f/2G/BT/2GYH8tSG/noname.png SMF 1. 1. 7 http://www.dodaj.rs/f/T/LF/1lLVBoZ4/noname1.png
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Avram
|
 |
« Одговор #16 у: 14.45 ч. 25.01.2009. » |
|
lepo izgleda  p.s. kad pređeš 10 poruka moći ćeš linkove i slike da ubacuješ... neka zaštita od spamera ili tako nešto 
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
X3mE
посетилац

Ван мреже
|
 |
« Одговор #17 у: 06.01 ч. 26.01.2009. » |
|
Za sada nema nikakvih podešavanja, uvek prikazuje vokativ onako kako ga mod generiše.
Sledeće što ću uraditi je implementiranje opcija u admin panelu, za početak opcije za forsiranje prikaza ukoliko ga algoritam generiše.
Nego, i dalje mislim da treba unaprediti algoritam tako da barem vraća imena u istom obliku u kojem su došla ukoliko npr. sadrže broj u sebi ili imaju neko veliko slovo u sred imena, i sl.
A ne bi bilo loše da se uvede i još jedan "status" za najmanje verovatan vokativ. Npr. glupo je stavljati u isti koš (u oba slučaja će izvor biti isti) nick X3mE (kome "uprska" vokativ) i npr. "Mislilac", kome sasvim pouzdano algoritam može odrediti vokativ.
Mislio sam da u admin panelu bude opcije za forsiranje tih najmanje verovatnih vokativa, a ne svih algoritamskih.
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Avram
|
 |
« Одговор #18 у: 19.03 ч. 26.01.2009. » |
|
Pa ne znam, ja bih držao Vokativ klasu što jednostavniju. Zar nije bolje (i lakše po mene  ) da te provere (broj u stringu, veliko slovo bilo gde osim na početku stringa) odradiš u okviru same modifikacije?
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
X3mE
посетилац

Ван мреже
|
 |
« Одговор #19 у: 20.01 ч. 26.01.2009. » |
|
Džaba ću ih ja proveriti ako ih klasa "izobliči" :)
Možda ovo što sam predložio da se odradi samo u okviru klase koja ide uz mod, ionako neće niko da se zove X3mE u realnim uslovima :D
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Avram
|
 |
« Одговор #20 у: 20.02 ч. 26.01.2009. » |
|
Pa uradiš proveru pre puštanja kroz Vokativ 
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
X3mE
посетилац

Ван мреже
|
 |
« Одговор #21 у: 20.10 ч. 26.01.2009. » |
|
Misliš ako detektujem tako nešto da ga ne propuštam uopšte? A šta ako mi je nick "P3rsa", zar da me ne pozdravlja sa "Zdravo, P3rso"?  Mada je tako verovatno najlakše  , ako ima specijalnih karaktera jednostavno vratim nominativ.
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Avram
|
 |
« Одговор #22 у: 20.15 ч. 26.01.2009. » |
|
Da, upravo to mislim. A tako ja ne radim ništa :p
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Јован Турањанин
посетилац

Ван мреже
Име и презиме:
Поруке: 28
|
 |
« Одговор #23 у: 20.48 ч. 06.07.2009. » |
|
Да ли се одустало од овог пројекта? Ако је потребно, могао бих и ја да се укључим у развој.
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Avram
|
 |
« Одговор #24 у: 20.50 ч. 06.07.2009. » |
|
Od Vokativa ili od SMF modifikacije? Od Vokativa se nije odustalo - samo ne znam šta dalje raditi na njemu. Koje god ime mu dam on ispljune pravilan oblik vokativa  Od SMF moda - ne znam, moraćeš da pitaš autora.
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Јован Турањанин
посетилац

Ван мреже
Име и презиме:
Поруке: 28
|
 |
« Одговор #25 у: 20.52 ч. 06.07.2009. » |
|
Мислим конкретно на СМФ модификацију пошто мислим да би то био јако леп додатак форуму.
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Avram
|
 |
« Одговор #26 у: 20.53 ч. 06.07.2009. » |
|
Uputiću Miloša (X3mE) na ovu temu. Nadam se da će se javiti uskoro 
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
X3mE
посетилац

Ван мреже
|
 |
« Одговор #27 у: 02.14 ч. 07.07.2009. » |
|
Pozdrav, evo i mene.
Na žalost razvoj je stagnirao, pošto su me sustigle obaveze kako na poslu tako i na fakultetu i nisam imao vremena da se posvetim SMFu. No, imam potpuno funkcionalnu osnovnu verziju i za SMF 1 i za SMF 2, pa ako je Jovan voljan da nastavi dalje, ja ću mu rado ustupiti sve što sam radio do sad, pošto ću i u narednom periodu biti zauzet ispitima.
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Avram
|
 |
« Одговор #28 у: 02.20 ч. 07.07.2009. » |
|
Okači odmah ovde to što si radio, ili još bolje pošalji meni pa da okačim na isti host gde se hostuje i prezentacija projekta (ili kod sebe na sajt) - ne verujem da je to nešto veliko.
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
X3mE
посетилац

Ван мреже
|
 |
« Одговор #29 у: 02.51 ч. 07.07.2009. » |
|
Директоријум за доставу је пун. Покушајте са мањом датотеком и/или контактирајте администратора. Poslao sam ti na mejl. U arhivi je sve što je rađeno do sad.
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|