Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/vokab/public_html/forum/Sources/Load.php(216) : runtime-created function on line 2  Zanimljiv članak: Internet i pravopis srpskog jezika - istine i laži
Српски језик - Вокабулар форум
Srpski jezik - Vokabular forum
00.35 ч. 11.06.2026. *
Добро дошли, Гост. Молимо вас пријавите се или се региструјте.
Да ли сте изгубили ваш активациони e-mail?

Пријавите се корисничким именом или имејлом, лозинком и дужином сесије

Помоћ за претрагу речника Вокабулара
Вести:
Правила форума - Речник - Правопис - Граматика - Вокатив - Језичке недоумице

Почетна   Помоћ Претрага форума Календар Тагови Пријављивање Регистрација  
Странице: 1 [2]  Све
  Штампај  
Аутор Тема: Zanimljiv članak: Internet i pravopis srpskog jezika - istine i laži  (Прочитано 14018 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
Mirela
члан
Ван мреже Ван мреже

Организација:

Име и презиме:

Струка: student knjizevnosti
Поруке: 60

« Одговор #15 у: 18.29 ч. 26.06.2010. »

Naravno, slazem se u potpunosti! Smiley
Сачувана
Prekobrojna
одомаћен члан
Ван мреже Ван мреже

Организација:

Име и презиме:

Струка:
Поруке: 202

« Одговор #16 у: 21.00 ч. 26.06.2010. »

Gledaju ljudi i ispravljaju, a da često nisu u pravu. Ranije, dok sam bila mlađa i pametnija, ispravila sam ponekog (najbližu rodbinu), a kasnije sam bila ispravljana čak i kad sam bila u pravu. Sad pognem glavu i ćutim i kad me ispravljaju, i kad znam da sam u pravu. Možda jedog dana, i to baš u nekoj bliskoj budućnosti, neko pojednostavljivanje jezika uđe u normu, a nama samo kažu Džaba ste krečili.
Sad samo odgovorim ako me neko pita, a pitaju me muž i deca (moja i tuđa - đaci), šta mi više treba. Nekad čuju, nekad ne, ali bar pitaju - možda bi to moglo da znači da razmišljaju! Smiley

Kad se obriše nečiji nalog, konkretno Miroslavljev (a možda bi moglo i Miroslavov da se kaže?), da li su onda i svi postovi obrisani? Šta bi čovek trebalo da uradi da bi bio obrisan? Da li je to isto što i banovan, ili je u pitanju neka gora kazna?
« Задњи пут промењено: 21.03 ч. 26.06.2010. од Jelena3 » Сачувана
Тагови:
Странице: 1 [2]  Све
  Штампај  

Скочи на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS!