alcesta
језикословац
староседелац

Ван мреже
Име и презиме:
Поруке: 1.865
|
 |
« Одговор #15 у: 17.33 ч. 28.10.2008. » |
|
Zasad sam stigla da skinem samo prvi deo, a nemam kad da raspakujem, a tek u nedelju ću opet biti pri netu da skinem ostalo... jedva čekam da vidim. 
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
alcesta
језикословац
староседелац

Ван мреже
Име и презиме:
|
 |
« Одговор #16 у: 18.12 ч. 11.11.2008. » |
|
Skinula sam svih 5 delova i tek onda ustanovila da je dovoljno skinuti samo prvi.  U svakom slučaju, jako sam zadovoljna, sve se lepo vidi, a kad se samo setim koliko sam se gnjavila sa tim tomovima po bibliotekama...  Hvala puno još jednom. 
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Madiuxa
староседелац

Ван мреже
Име и презиме:
Струка:
Поруке: 7.477
|
 |
« Одговор #17 у: 19.12 ч. 11.11.2008. » |
|
Skinula sam svih 5 delova i tek onda ustanovila da je dovoljno skinuti samo prvi.  U svakom slučaju, jako sam zadovoljna, sve se lepo vidi, a kad se samo setim koliko sam se gnjavila sa tim tomovima po bibliotekama...  Hvala puno još jednom.  A sto je dovoljno skinuti samo prvi? Ja sam onomad skinula prva dva pa sam i zaboravila... Jel da nastavljam ili ne?
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
alcesta
језикословац
староседелац

Ван мреже
Име и презиме:
|
 |
« Одговор #18 у: 19.46 ч. 11.11.2008. » |
|
Pa koliko ja vidim, svih šest tomova su već u prvom delu. U svima ostalima neki deo fali, kao da je neko više puta pokušavao da okači.
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Madiuxa
староседелац

Ван мреже
Име и презиме:
Струка:
|
 |
« Одговор #19 у: 19.51 ч. 11.11.2008. » |
|
A jel? Pa ja to nisam ni otvarala... E, bas ti hvala na informaciji. Sad cu da otpakujem ono moje pa da vidim sta ima tamo...
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Miki
Гост
|
 |
« Одговор #20 у: 20.51 ч. 11.11.2008. » |
|
Није довољно скинути само први део. РАР-датотека је подељена на пет делова и приликом распакивања морају бити присутни сви делови, а подељено је на пет делова јер Рапидшер пре није дозвољавао датотеке веће од 100МБ. (Сад је 200МБ, а за кориснике са налогом, мислим, неограничено.) Шест томова РМС има укупно 473МБ, распаковано, што значи да је потребно скинути све делове. Не може се скоро 500МБ сабити у 100, неизводљиво је.
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Madiuxa
староседелац

Ван мреже
Име и презиме:
Струка:
|
 |
« Одговор #21 у: 20.52 ч. 11.11.2008. » |
|
Znaci ipak moram da nastavim sa skidanjem.,.... 
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Miki
Гост
|
 |
« Одговор #22 у: 20.55 ч. 11.11.2008. » |
|
Јес ју ду. 
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
alcesta
језикословац
староседелац

Ван мреже
Име и презиме:
|
 |
« Одговор #23 у: 21.02 ч. 11.11.2008. » |
|
Interesantno, ja bih pomislila da je onda kompletan rečnik u petom delu, ali ху керс što bi Miroslav rekao, bitno da je sve tu. 
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Madiuxa
староседелац

Ван мреже
Име и презиме:
Струка:
|
 |
« Одговор #24 у: 19.55 ч. 27.11.2008. » |
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Madiuxa
староседелац

Ван мреже
Име и презиме:
Струка:
|
 |
« Одговор #25 у: 13.39 ч. 21.12.2008. » |
|
Kako ovo treba otpakivati? Otpakovala sam prvi deo, a kad sam htela drugi, kaze da je isti kao i prvi i hoce da ga zameni... Ne kapiram kojim redom treba otpakivati... I zar se fajlovi ponavljaju???
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
alcesta
језикословац
староседелац

Ван мреже
Име и презиме:
|
 |
« Одговор #26 у: 14.14 ч. 21.12.2008. » |
|
To je ono što je i mene zbunilo. Mada, nije mi javljao da hoće da zameni fajlove... Ceo rečnik ti je u prvom delu, dosta ti je samo taj da otvoriš, ali mislim da bi ih trebalo sve otpakovati prvo. Ako ne ide, probaj da otvoriš samo prvi deo. Ne znam može li tako, ja nisam imala problema sa prebacivanjem iz RAR-a.
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Madiuxa
староседелац

Ван мреже
Име и презиме:
Струка:
|
 |
« Одговор #27 у: 14.26 ч. 21.12.2008. » |
|
Nemam ja problema s otpakivanjem, već sto ne znam šta je ponovljeno a šta nije, a kako vidim ceo rečnik u prvom zipu, ništa mi nije jasno...
A pošto mi daje opciju presnimavanja već postojećih fajlova jer su identični, logično mi je zaključiti da se radi o duplikatu... Ništa ne kapiram...
Ako si ti uspela da otpakuješ svih pet zipova, reci mi molim te jer ima ponovljenih fajlova (PDF)?
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Дарко Новаковић
сарадник
староседелац

Ван мреже
Име и презиме: Дарко Новаковић
Струка: dipl. el. inž.
Поруке: 1.049
|
 |
« Одговор #28 у: 14.36 ч. 21.12.2008. » |
|
Ствар је прилично једноставна. Винрар пакује велики фајл или више фајлова у делове унапред дефинисане величине тако што их означи као ове горе: део 1, део 2, итд. Понекад први део има само екстензију рар, а остали редне бројеве од 1 па надаље. Када желимо да распакујемо овакву архиву, винрар апликацији кажемо да распакује само прву (у овом случају је то онај *.part1.rar), па он распакује редом парт1, парт2, итд. до парт5. Значи, није све у првој рар архиви, него приликом њеног распакивања, распакује се не само она него и све остале редом. Надам се да сам био довољно јасан.
|
|
|
Сачувана
|
Nevolja s ovim svetom je ta što su glupi tako sigurni, a pametni puni sumnje. Bertrand Russell
|
|
|
alcesta
језикословац
староседелац

Ван мреже
Име и презиме:
|
 |
« Одговор #29 у: 14.37 ч. 21.12.2008. » |
|
Eto, kako Darko reče. Treba ti svih 5 fajlova ali otvaraš samo prvi za ceo rečnik. 
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|