Jako si neljubazan, uz to i nekulturan, a i ne vidim s kojim pravom ti bilo šta određuješ.
Neljubazno si počela TI, ja sam, pošto nisam mutav, vratio istom merom. Ne vidim šta je bilo nekulturno u mojoj replici, bilo je samo vrlo žestoko, jer si, ponavljam, TI krenula svađalački. A "pravo da određujem" imam kao i svaki korisnik koga maltretiraju off-topic-ima.
@savetnica je u uvodnom postu zamolila da damo svoja mišljenja o tome zašto ima tako malo reči na slovo A, a ne samo da se igramo pogađanja. Ne vidim da si ti dao bilo kakvo mišljenje o tome
Imaš slab vid, prelistaj malo unazad. Istina, nisam davao mišljenje, pokušao sam da navedem par pojmova na A.
Ne vidim da si ti dao bilo kakvo mišljenje o tome - sem o meni (ne čak ni o objašnjenju koje sam navela)
O objašnjenju koje si navela sasvim sam jasno izneo svoje mišljenje - kao da ga je pisala Milja Regulus. BTW, šta tu ima nekulturno? Osim što si možda ispravno shvatila da sam KULTURNO hteo reći da je to nebuloza.
pa ako je neko otišao u "off topic", onda si to ti.
E ovo baš zaslužuje jednu kratku prostačku i nekulturnu rečenicu u imperativu (dve reči), ali pošto ja nisam niti prostak, niti nekulturan, samo ću ti reći da lepo otvoriš novu temu o Bogu, Amerikancima koji će nestati u vatri vulkana, Zapadu koji će kometa sravniti i kamen na kamenu neće ostati, itd. itd.