Ne znam zasto to mislis. Tvoj nalog nije blokiran.
Ти баш тражиш да ти цртам. Јер, "википедијанско лицемерје" је једна нова категорија лицемерја која се састоји у покушају веште манипулације са потенцијалним сарадницима тако да их сви громогласно зову да помогну у "племенитом пројекту ширења бесплатног знања" (или тако некако) и да "СЛОБОДНО мењају оно што мисле да не ваља", а када те наивчине крену у измене (аргументоване) онда се то једно друштванце осети помало угроженим и свим средствима покушава да потисне сараднике и да их по могућности и избаци са Википедије. У ту сврху им служе и поводљиви, полуидиотски сарадници који напишу наручени памфлет са све "аргументованим" оптужбама, испровоцирају сукоб са "циљним сарадником", па кад овај реагује истом мером, онда га координисаном акцијом тројице администратора блокирају (оно, као упозорење) и тако заштите "невиног, недужног и плодног" сарадника-провокатора и успут се ставе на његову страну. Ма, хајде, Дунго, молим те, нисмо деца а ни ја нисам баш толико глуп (као неколицина твојих пајташа) да неке ствари не разабирем.
А што се тиче мог "неблокираног налога":
- А је л' било икаквог разлога да се мој налог блокира? Погледај мало и бројач измена а не би било лоше да погледаш и бројач мојих година.
- Ја сам са Википедије отишао својом вољом (видим да су се неки баш обрадовали) увидевши
1. да ми концепт ширења бесплатног знања ипак не одговора будући да ја своје знање (какво је да је, моје је и знање је) нисам на улици нашао да га арчим по тако опскурним сајтовима као што је нпр. српска Википедија
2. да је атмосфера на Википедији загађена и затрована за разлику од, рецимо, атмосфере и међуљудских односа на овом форуму.
На крају, ти радиш то што радиш, ја радим то што радим, то што ти радиш је јавно и изложено суду јавности и буди сигуран да ћеш овде наћи много корисних ствари које би можда могао употребити и на твојој љубљеној Википедији.