Ma slažem se ja sa tobom, barem donekle
.
Međutim, nisam mislila na to šta kažeš dok si u samom činu, već dok pričaš o tome, na primer, sa prijateljima. Barem ja ne koristim baš mnogo "kurac" i "pička" kad razgovaram o seksu sa nekim, već mu nađem neke lepše nazive, ili jednostavno samo insinuiram na određeni seksualni organ. Zapravo, meni lično, NI U KAKVOM kontekstu te dve reči ne mogu biti uzbudljive, ali to je stvar ličnog ukusa, naravno.
S druge strane, ono što sam napisala, isključivo se odnosilo na sam čin, nisam mislila na baš sve ružne reči koje koristimo. Osim toga, tako sam razumela Zorana -
nešto lepo u njegovoj rečenici, shvatila sam kao seks po sebi, a ne kao delove tela koji u njemu učestvuju.
Ima tu još jedna stvar, koju moram da priznam. Meni lično, srpske ružne reči su IZUZETNO ružne, i stvarno ih ne izgovaram u normalnom razgovoru, već kao što sam rekla, insinuiram. Korsitim ih isključivo samo kad psujem.
To mi se, međutim, ne dešava u tolikoj meri kad govorim španski. Možda je u pitanju jednostavno svest "izvornog govornika"
, međutim, mogu mirne duše reći da španski govorim maltene kao svoj maternji jezik (razmišljam, sanjam, svađam se, volim, plačem, ljutim se na španskom), tako da u stvari, ne znam o čemu se radi. Jednostavno je tako.