Ово је ваш безобразлук, никад нисам био члан те националистичке организације, нити било које друге(нити ме интересију), то што се не слажете, то ја ваш проблем, па одговорите на моје тврдње, прочитајте Правопис, па реците да грешим!!!!!!!
Rekao sam, i to pet puta. Pet puta ti objašnjavam pravilo i izuzetke, a ti spamuješ forum primerima koji nemaju veze s mozgom: „Gde je jednačenje suglasnika po zvučnosti u SuBotica, TreBinje, PriBoj, ili srBistika? Recite mi, recite mi, evo primera, primeri postoje...“ I to na tri teme istovremeno.
Опет пишеш латиницом, и шта то значи или он или ја!!!Ми само суочавамо ставове!
Šta tebe briga kojim pismom ja pišem.
Svašta.
„On ili ja“ znači da je tvoj stav davno prestao biti jezičko pitanje (što reče Duja — da se ne foliramo), jer je na jezičko pitanje pet puta dosada odgovarano, a kako nije jezičko, već vanjezičko pitanje, nema mu mesta na jezičkome forumu. Bude li forum Vokabulara rasadnik odurnim sjemenima nacionalističke propagande (ovakve koju ovde oličava tvoj „srbski“ stav, poziv na očuvanje prahistorijskog nasleđa, poziv na iskorenjivanje turcizama, optužbe zbog pisanja latinicom i sl.), ne pada mi na pamet da učestvujem u nečemu takvome.